Televizor Samsung 43J5500 – review si pareri

In acest review am de gand sa va prezint un televizor de la Samsung, mai exact Samsung 43J5500, acesta fiind un televizor LED Smart Full HD pe care producatorul l-a scos pe piata la un pret rezonabil, avand in vedere ce poate.

Televizor LED Smart Samsung, 109 cm, 43J5500, Full HD

Samsung 43J5500 are o diagonala cu diametrul de  109 cm si un aspect al imaginii de 16:9, ajungand sa aiba o rezolutie de 1920 x 1080. Pe langa acestea, Samsung 43J5500 mai beneficiaza si de caracteristici superioare ale imaginii, precum HyperReal Engine, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode, Natural Mode Support si Dolby Digital Plus.

Ce ofera Samsung 43J5500 cand vine vorba de calitate audio?

Samsung 43J5500 este un televizor care ofera o calitate audio pe masura calitatii video, acesta avand un sistem audio 2HC(Down Firing + Base Reflex), cu o iesire sunet de pana la 20W si caracteristici superioare precum DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link, TV SoundConnect  si  BT Headset Support.

Toate aceste elemente specifice ale sistemului audio o sa va permita sa puteti sa reglati sunetul pana la cele mai mici detalii, astfel incat sa va satisfaca pe deplin si sa compatibil tutoror specificatiilor dumneavoastra.

Samsung 43J5500 te tine conectat cu lumea din jur

Samsung 43J5500 este de asemenea un televizor Smart ce este capabil sa se conecteze la internet, beneficiind de o conectiune la retea prin intermediul Wi-Fi Intergrat RJ-45, avand la dispozitie conexiuni precum Slot CI+, HDMI si RF In. Pe langa acestea mai trebuie de asemenea mentionat ca Samsung 43J5500 are 1x iesire audio digitala (optica), 2x intrari USB 2.0, 1x intrari pentru componente, un minjack pentru casti si 3x porturi HDMI.

Posibilitatea de acces la internet nu ar fi foarte folositoare fara si cateva aplicatii pentru a va folosi de acest avantaj din plin, Samsung 43J5500 punand la disponibilitatea utilizatorului Skype Ready si Web Browser App pentru cautari usoare pe internet si posibilitatea de a ramane in contact cu prietenii si familia.

Asta nu este tot insa, Samsung 43J5500 avand la dispozitie si o serie de caracteristici speciale care il fac atat un centru de divertisment, cat si o platforma de access la internet, precum Samsung SMART View, Wireless TV On – WOL,  Notification – BLE,  Brief on TV, WiFi Direct, Instant On, Procesor Quad-Core, Digital Clean View, Ultra Clean View , Auto Channel Search, Auto Power Off, BD Wise Plus, Caption (Subtitle) si multe, multe altele.


Alte televizoare recomandate: