Samsung 48JU7000 – review, pret si pareri !

Tehnologia 4K este destul de recenta pe piata televizoarelor insa, de cand a aparut, a reusit sa convinga atat utilizatorii cat si producatorii de televizoare ca este un aspect ce ar trebui sa se regaseasca in descrierea oricarui televizor.  De aceea in acest articol am decis sa cautam pe lista de modele Samsung un model cu o rezolutie 4K.

samsung 48JU7000

Asa am ajuns acum sa vorbim despre televizorul Samsung 48JU7000 pe care noi il consideram unul dintre cele mai performante modele ale celor de la Samsung. Iar motivele pentru care spunem asta le gasiti mai jos.

Samsung 48JU7000 – televizor cu rezolutii foarte inalte

Dupa cum bine spuneam si mai sus, am ales Samsung 48JU7000 in mod special pentru faptul ca este dotat cu un ecran pe care nu il putem numi altfel decat superb. Asta deoarece are o diagonala foarte mare de 121 de centimetri, la fel ca Samsung 48J5510, insa nu acesta este lucrul care ne-a impresionat la acest televizor ci rezolutia 4K care ne promite niste filme uimitoare.

In acelasi timp nu trebuie ignorat faptul ca vorbim despre un televizor inteligent care se bucura de un foarte mare avantaj: tehnologia 3D care va face din orice film vizualizat o adevarata amintire ce nu va putea fi uitata prea usor.

De asemenea ne-a placut foarte mult faptul ca Samsung 48JU7000 pune accent pe competitiile sportive astfel incat vom trai la intensitate maxima fiecare meci de fotbal urmarit la acest televizor.

Fiind un televizor inteligent de ultima generatie, Samsung 48JU7000 dispune de un numar de multe alte dotari una mai interesanta ca alta, insa va lasam pe voi sa le descoperiti deoarece stim ca veti fi incantati.

Concluzie

Chiar daca pretul lui Samsung 48JU7000 este mult mai mare decat al lui Samsung 32J5200, acesta este unul justificat si fiecare leu din pretul initial poate fi oferit fara nici un regret.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *