Samsung 48J5510 – televizor cu foarte multa culoare

Atunci cand iti cumperi un televizor Samsung atunci trebuie sa tii cont ca acesta iti va oferi foarte multa culoare ce te va incanta tot timpul. De aceea este foarte important sa verifici ca achizitia facuta sa dispuna de o gama de culori cat mai bogata precum si de un numar mare de tehnologii pentru a oferi culori vii si vibrante.

samsung 48J5510

Asa am ajuns ca in acest articol sa va prezentam televizorul Samsung 48J5510, un model foarte performant care ne-a placut mult.

Samsung 48J5510 – televizor de top marca Samsung

Dupa cum bine spuneam si mai sus, Samsung 48J5510 este un model care noua ne-a placut foarte mult. Asta deoarece este un televizor inteligent la fel ca Samsung 32J5200 deci vom putea naviga pe internet pentru a vizualiza videoclipuri interesante precum si pentru a vorbi cu prietenii, existand accesul la retele sociale si multe alte facilitati asemanatoare.

In acelasi timp vorbim despre un televizor foarte mare. Spunem asta deoarece Samsung 48J5510 are o diagoanala de 121 de centimetri asemanatoare cu cea a modelului Samsung 48J5500 deci ne va oferi niste imagini superbe,  asta mai ales datorita rezolutiilor Full HD.

De asemenea un astfel de televizor inteligent trebuie sa se miste cat mai rapid pentru ca noi utilizatorii sa fim cat mai multumiti. Ei bine de acest lucru se ocupa procesorul quad core pe care l-au introdus cei de la Samsung pentru ca Samsung 49J5510 sa fie cat mai performant.

Iar internetul nu este singura sursa de unde putem alege continut. Asta deoarece mai avem la dispozitie si niste porturi HDMI si USB care ne permit sa conectam o multime de dispozitive de pe care mai apoi sa redam videoclipuri, muzica si alte fisiere.

Concluzie

Legat de pretul de 3800 de lei nu putem spune decat faptul ca acesta reflecta specificatiile foarte bune si foarte multe la numar.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *