Samsung 48J5500 – dimensiuni mari la pret mic

Cu cat un televizor are o diagonala mai mare, cu atat si filmele se vor vedea mai bine pe acesta. De aceea noi aici pe blog va prezentam mai multe televizoare Samsung de toate dimensiunile, insa deseori apelam si la acele modele de mari dimensiuni. Astfel vorbim acum despre un televizor cu o diagonala mai mare chiar de 100 de centimetri.

samsung 48J5500

Mai exact, in randurile urmatoare vom vorbi despre televizorul Samsung 48J5500, unul dintre cele mai mari modele ale companiei de origine Koreeana.

Samsung 48J5500 – diagonala si dimensiuni mari

Dupa cum bine spuneam si mai sus, in acest articol vom vorbi despre un televizor foarte mare. Iar pentru a va inchipui cat de mare este Samsung 48J5500 atunci trebuie mentionat faptul ca acesta este mai mare chiar si decat televizorul Samsung 40H6240 avand o diagonala de 121 de centimetri precum si niste rezolutii ca ale televizorului Samsung LT32E310EW, adica Full HD.

Iar dimensiunile foarte mari nu reprezinta singurul punct forte al televizorului Samsung 48J5500. Asta deoarece vorbim despre un televizor de top cu niste specificatii superbe, un bun argument in acest sens fiind chiar faptul ca Samsung 48J5500 este un Smart TV.

Asta inseamna ca avem la dispozitie un numar foarte mare de dotari concepute atat pentru a obtine imagini de inalta calitate precum si pentru a alunga orice moment in care plictiseala doreste sa isi faca aparitia.

De asemenea toate activitatile mentionate in paragraful de mai sus au nevoie de o parte tehnica puternica astfel incat sa nu existe probleme de incarcare sau de functionare. De aceea trebuie mentionat procesorul quad core care face din acest televizor unul foarte rapid.

De asemenea porturile HDMI precum si cele USB ne permit sa alegem mereu dispozitivul de pe care sa redam continutul pe ecranul urias al televizorului Samsung 48J5500.

Pareri

Asadar, pentru final nu ne mai ramane decat sa spunem faptul ca Samsung 48J5500 este un televizor ce poate fi descris cu un singur cuvant: performanta.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *