Samsung 40JU7000 – rezolutii Ultra HD si functii de top

Am vorbit despre multe televizoare Samsung aici pe blog insa majoritatea dintre ele aveau rezolutii Full HD, despre care avem desigur o parere foarte buna si in legatura cu care suntem foarte multumiti. Totusi sa nu va ganditi ca rezolutiile Full HD sunt chiar cele mai performante.

Samsung 40JU7000

De aceea am ales ca in acest articol sa vorbim tot despre un televizor Samsung insa care sa dispuna de niste rezolutii mult mai inalte. Mai exact, in randurile urmatoare vom face un review televizorului Samsung 40JU7000.

Samsung 40JU7000 – rezolutii superbe

Totusi poate ca inca va intrebati de ce am ales sa va prezentam tocmai modelul Samsung 40JU7000. Ei bine alegerea noastra este justificata de rezolutiile Ultra HD pe care le intalnim si la un model despre care am vorbit chiar zilele trecute, si anume Samsung 48JU7000 . De asemenea pentru a va da seama cu cat sunt mai bune rezolutiile Ultra HD atunci ar trebui sa spunem faptul ca sunt de 4 ori mai bune decat cele Full HD.

Si totusi pentru un astfel de televizor cu rezolutii inalte este nevoie si de un ecran mare, nu? De aceea trebuie sa spunem faptul ca Samsung 40JU7000 este dotat cu un ecran cu o diagonala de 101 de centimetri care, desi este mai mica decat a televizorului Samsung 48J5510, ne ofera niste imagini superbe pe care nu le vom uita prea usor.

De asemenea trebuie specificat si faptul ca vorbim despre un televizor inteligent dotat cu tehnologia 3D care impreuna cu restul detaliilor despre care am discutat mai sus, va transforma camera unde va fi pozitionat televizorul Samsung 40JU7000 intr-un adevarat cinematograf.

Concluzii

Dupa cat de bine arata toate imaginile afisate pe televizorul despre care am vorbit pana acum, putem spune fara dubii ca Samsung 40JU7000 este televizorul perfect pentru pretentiosi precum si pentru iubitorii de filme.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *