Samsung 40JU6400 – review si pret actualizat

De data aceasta o sa incercam ceva mai diferit, in sensul ca in acest review o sa va prezint un televizor de la Samsung care nu este foarte usor accesibil datorita pretului, insa care ofera foarte multe pentru pretul la care se gaseste pe piata.

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6400, 4K Ultra HD

Samsung 40JU6400 este un televizor Smart, LED, 4K Ultra HD, care uimeste prin performanta de care da dovada. Acesta se gaseste la ora actuala pe piata la pretul de 2699 lei, insa care merita fiecare banut avand in vedere calitatea imaginii oferite, plina de contrasturi adanci, detalii accentuate si palete de culori vii ce creaza o experienta de vizionalizare de-a dreptul incredibila.

Samsung 40JU6400 – ce ne ofera in schimbul pretului sau?

Samsung 40JU6400 este un televizor cu o diagonala a ecranului de 101 cm, aceasta avand un aspect al imaginii de 16:9 si folosind o rezolutie a imaginii de 3840 x 2160. Claritatea si calitatea imaginii sunt imbunatatite pentru o experienta cat mai placuta, acest lucru fiind realizat prin caracteristici speciale precum Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, PQI 900. Mega Contrast, Micro Dimming Pro si Contrast Enhancer.

Sistemul audio nu este mai prejos, acesta completand experienta audi-vizuala, cel folosit de Samsung 40JU6400 fiind 2CH (Down Firing + Base Reflex). Acesta are o iesire audio impresionanta de 20 W si foloseste o serie de elemente speciale precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio, Wallmount Sound Mode  si Multiroom Link.

O platforma de divertisment ce te mentine conectat la lumea din jur

Samsung 40JU6400 poate sa fie conectat la retea prin intermediul Wi-fi integrat RJ-45, acesta beneficiind de conexiuni precum Slot CI+, HDMI si RF In. Trebuie mentionat de asemenea ca acesta are 1x iesire audio digitala (optica), 3x intrari USB 2.0, 1x intrari componente, un minijack pentru casti si 4x porturi HDMI.

Pe langa cel mentionate mai sus, Samsung 40JU6400 foloseste si o serie de caracteristici speciale, acestea constituind o lista cu adevarat lunga, pe aceasta aflandu-se si Multi-Screen II, Web Browser App, Skype Ready, DLNA, Samsung SMART View, Procesor Quad-Core, Digital Clean View, Ultra Clean View si multe, multe altele, scopul acestora fiind de a crea o experienta cat mai completa pentru toate nevoile tale in materie de informatii si divertisment.


Alte televizoare recomandate: