Samsung 40JU6000 – rezolutii de 4 ori mai mari decat Full HD

Daca stam putin sa privim lista de televizoare despre care am discutat aici pe blog, atunci veti vedea probabil ca o mare parte dintre ele au rezolutii Full HD. Ei bine acestea nu sunt chiar cele mai bune televizoare in materie de rezolutii, ci exista si alte modele cu rezolutii mult mai inalte.

amsung 40JU6000

Mai exact, in randurile urmatoare vom face un review televizorului Samsung 40JU6000 care la capitolul rezolutii este de 4 ori mai bun decat multe alte modele despre care am vorbit aici pe blog.

Samsung 40JU6000 – imagini Ultra HD

Dupa cum bine spuneam si mai sus, Samsung 40JU6000 se mandreste cu niste imagini de inalta calitate. Mai exact, ecranul acestui televizor are rezolutii pe care le-am intalnit si la modelul Samsung 40JU7000 despre care am vorbit chiar zilele trecute. Mai exact, imaginile vor avea o calitate de invidiat datorita rezolutiilor Ultra HD despre care spuneam si mai sus ca sunt de 4 ori mai bune decat cele Full HD.

De asemenea ecranul acestui televizor este unul foarte mare. Chiar daca nu se poate lauda cu aceleasi dimensiuni ca ale lui Samsung 48JU7000, vorbim totusi despre un televizor cu un ecran mare de 101 de centimetri. Foarte tare, nu?

Nu trebuie ignorat nici faptul ca acesta este un televizor inteligent care ne va permite sa navigam foarte usor si rapid pe internet precum si care ne pune la dispozitie un numar foarte mare de aplicatii utile pentru momentele in care ne plictisim.

Totodata vorbim despre un televizor de ultima generatie, deci este clar faptul ca dispune de ultimele tehnologii concepute pentru a obtine imagini de o calitate cat mai buna astfel incat experienta vizualizarii unui film la acest televizor sa fie cat mai placuta.

Concluzii

Asadar vorbim despre un super televizor, cu niste performante care starneste invidia precum si cu niste imagini foarte placute.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *