Samsung 40H6240 – diagonala de 101 centimetri

Nimic nu e mai tare decat vizionarea unui film la un televizor cu o diagonala cat mai mare. Iar daca nu ne credeti pe cuvant si nici nu aveti un televizor foarte mare acasa, atunci ar trebui sa va ganditi la ultimul film pe care l-ati vazut intr-un cinematograf. Cat de mult a contat faptul ca ecranul pe care a fost difuzat era foarte mare?

samsung 40H6240

Probabil ca raspunsul este urmatorul: foarte mult. De aceea am ales sa vorbim despre un tv Samsung care sa aiba o diagonala cat mai mare. Astfel am ajuns la televizorul Samsung 40H6240.

Samsung 40H6240 – televizor cu diagonala mare

Dupa cum bine spuneam si mai sus, unul dintre cele mai tari lucruri la acest televizor este intocmai diagonala foarte mare. Asta deoarece Samsung 40H6240 este mai mare chiar si decat modelele despre care am discutat pana acum, si anume modelul Samsung 32J5100 si televizorul Samsung 32J5100. Mai exact, Samsung 40H6240 are o diagonala de 101 de centimetri, mult mai mare deci decat modelele mentionate anterior.

In acelasi timp acesta este un Smart TV care dispune si de tehnologia 3D deci va dati seama ca un film vizionat la acest televizor nu va fi prea usor de dat uitarii, ci chiar ne va ramane intiparit in minte pentru foarte mult timp.

De asemenea Samsung 40H6240 este un televizor ce ne va oferi niste imagini superbe si datorita rezolutiilor Full HD precum si a tehnologiilor concepute in mod special pentru a obtine niste imagini cat mai detaliate si mai placute in acelasi timp.

Iar pentru ca un astfel de televizor mare are nevoie si de o sustinere cat mai puternica din partea procesorului, cei de la Samsung au ales sa foloseasca un procesor Quad Core care obtine niste performante de invidiat.

Concluzii

Pentru final nu ne mai ramane decat sa recunoastem faptul ca Samsung 40H6240 este un televizor pe care oricine si l-ar fi dorit.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *