Samsung 32J5500 – inteligenta cu bani putini

Inca de cand au aparut, toata lumea isi doreste un televizor inteligent. Totusi, majoritatea modelelor din lista de televizoare Samsung inteligente au preturi ceva mai mari motiv pentru care nu isi permite chiar oricine un televizor inteligent marca Samsung. Noi dorim insa sa oferim solutii pentru fiecare cumparator, motiv pentru care va prezentam acum un televizor inteligent accesibil.
Mai exact, in randurile urmatoare vom face un review televizorului Samsung 32J5500, un televizor inteligent care pe noi ne-a impresionat foarte placut.

samsung 32J5500

Samsung 32J5500 – televizor inteligent

Dupa cum bine spuneam si mai sus, Samsung 32J5500 este un televizor inteligent insa nu acesta este numaidecat motivul pentru care am ales sa vi-l prezentam. Mai exact, vorbim despre acest televizor deoarece are un pret foarte bun de doar 1700 de lei, adica un pret foarte mic pentru un televizor inteligent.

De asemenea, faptul ca este un Smart TV nu este singurul punct forte al acestui televizor. Mai exact, Samsung 32J5500 se mandreste si cu o diagonala de 80 de centimetri, pe care am intalnit-o si la modelul de televizor Samsung 32J5100 despre care am vorbit intr-un articol interor, precum si cu niste rezolutii Full HD, aceleasi cu ale modelului mentionat anterior.

Diferenta intre cele doua este tocmai faptul ca acesta este un televizor inteligent, iar celalalt nu.

O multime de aplicatii

Si totusi, de ce e atat de apreciat faptul ca vorbim despre un televizor inteligent?  Ei bine Samsung 32J5500 se bucura de un numar foarte mare aplicatii si functii care reuseste sa multumeasca orice cumparator.

Iar pentru ca toate acestea sa functioneze cat mai bine, cei de la Samsung au ales sa foloseasca un procesor Quad Core care face ca toate cele de mai sus sa functioneze la perfectie.

De asemenea, acesta este unul din televizoarele de pe care putem viziona filme de pe stickuri USB, deci vom avea mereu surse de continut la indemana.

Asadar, Samsung 32J5500 este genul de televizor care merita fiecare leu din pretul sau.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *