Samsung 32J5200 – televizor Smart de top!

Televizoarele inteligente sunt foarte la moda in aceasta perioada si cu siguranta vor mai fi mult timp de acum in colo. De aceea noi aici pe blog va prezentam deseori televizoare Samsung inteligente, astfel incat sa aveti mereu cateva alternative la indemana.

samsung 32J5200

Iar in acest articol vom vorbi despre un smart tv foarte interesant. Interesant este pentru faptul ca, in ciuda faptului ca este un model inteligent si dispune de un numar mare de dotari, pretul sau este unul foarte accesibil. Mai exact, vom vorbi despre Samsung 32J5200.

Samsung 32J5200 – SMART TV accesibil

Asadar, dupa cum bine am spus si mai sus, Samsung 32J5200 este genul de televizor inteligent pe care il cumperi cu bani putini. Ba chiar putem spune despre el faptul ca este cu muuult mai ieftin decat modelul Samsung 48J5500, chiar daca la capitolul specificatii nu sta cu mult mai prejos.

Vorbim deci despre un televizor cu o diagonala de 80 de centimetri ce ofera niste imagini superbe datorita rezolutiilor Full HD ce pot fi intalnite si la un alt televizor din gama Samsung, si anume Samsung LT32E310EW.

De asemenea important este faptul ca Samsung 32J5200 este un televizor inteligent astfel incat avem la dispozitie intregul internet datorita conexiunii Wi Fi pentru a alege mereu ce videoclip dorim sa vizualizam precum si pentru a vorbi cu prietenii dragi de pe retelele de socializare sau cu rudele prin Skype.

In acelasi timp ne putem bucura si de continutul stocat pe un stick USB deoarece avem la dispozitie atat porturi pentru acestea cat si porturi HDMI, ceea ce e foarte tare la un televizor.

Pret

Chiar daca specificatiile sunt, dupa cum bine ati putut vedea mai sus, foarte bune, pretul nu este deloc mare: doar 1600 de lei costa Samsung 32J5200.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *