Samsung 32J5100 – televizor la super pret

Exista o parere in randul cumparatorilor conform careia televizoarele Samsung, datorita faptului ca au niste specificatiii de ultima generatie,  au si niste preturi foarte piperate. Ei bine treburile nu stau chiar asa, iar un bun exemplu in acest sens este chiar televizorul Samsung 32J5100.

samsung 32J5100

Samsung 32J5100 – specificatii de top pentru un pret foarte ok

Vorbim asadar despre un televizor foarte bun cu un pret care, la randul sau, este unul accesibil fiecarui cumparator. Iar lucrurile acestea le veti crede fara nici-un dubiu abia in randurile urmatoare.

Mai exact, Samsung 32J5100 este genul de televizor Samsung pe care ai da mai multi bani decat pretul pe care il are. Asta deoarece este un televizor cu rezolutii Full HD care ne va incanta de fiecare data cand urmarim un film sau orice alta imagine. Astfel de rezolutii intalnim si la televizorul Samsung 32J5100.

Iar daca tot am deschis subiectul ecran atunci nu putem sa trecem cu vederea si diagonala mare de 80 de centimetri care face din Samsung 32J5100 un televizor care uimeste pe toata lumea.

De asemenea pentru o experienta de utilizare cat mai placuta, cei de la Samsung au optat pentru introducerea tehnologiei Wide Colour Enhancer care transforma chiar si o imagine banala intr-o panorama ce seamana mai degraba a opera de arta.

Si cum ne putem bucura mai bine de toate aceste imagini placute pe o diagonala mare daca nu vizionand un film? Si pentru ca stim ca la TV sunt din ce in ce mai rare, va recomandam televizorul Samsung 32J5100 pentru ca are o functie de redare filme de pe un stick USB astfel incat putem spune ca vom avea mereu ceva bun de vizionat la acest televizor.

Numar mare de porturi

Este foarte important ca un televizor sa dispuna de cat mai multe porturi HDMI. Asta deoarece acestea ne permit sa conectam si alte dispozitive la ecranul mare al televizorului. Iar dupa cum bine spuneam si mai sus, desigur ca printre televizoarele cu porturi HDMI se afla si Samsung 32J5100.

Asadar, Samsung 32J5100 alaturi de toate specificatiile despre care am vorbit mai sus poate fi achizitionat doar pentru 1399 de lei, un pret foarte bun daca privim putin raportul pret-calitate.


Alte televizoare recomandate:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *