Samsung 32J4100 – pret si review

In anul 2015 cei da la Samsung au scos o multitudine de televizoare pe piata din toate categoriile posibile, pentru o piata cat mai mare de utilizatori. Printre acestea se afla si Samsung 32J4100, un televizor LED, HD care desi are o dimensiune ceva mai micuta, vine la un pret foarte bun.

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4100, HD

La ora actuala, Samsung 32J4100 se gaseste pe piata la pretul de 949lei, oferind in schimb o calitate a imaginii mai mult decat acceptabila. Detalii accentuate, culori vii si contrasturi sporite asigura o calitate ridicata in ceea ce priveste experienta de vizionalizare pentru orice pasionat de filme.

Pe langa aceasta, rama eleganta al lui Samsung 32J4100 si designul sau simplu, dar modern aduc un stil de eleganta oricarei incaperi in care se afla, fiind un televizor cu care va puteti mandri atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al performantei de care da dovada.

Samsung 32J4100 – un punct de vedere tehnic

Acest televizor are o diagonala a ecranului de 80 cm, folosind o rezolutie de 1366 x 768 si un aspect al imaginii de 16:9. Capabil de o imagine High Definition, Samsung 32J4100 foloseste o serie de caracteristici video precum HyperReal Engine, PQI 100, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) si Film Mode pentru a sporii calitatea imaginii si a imbunatatii experienta de vizionalizare.

Sistemul audio folosit de Samsung 32J4100  este 2CH (Down Firing + Base Reflex), avand o iesire sunet destul de puternica de 20W si folosind de asemenea caracteristici audio speciale precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Wallmount Sound Mode. Toate acestea au scopul de a completa experienta de vizionalizare si a oferii utilizatorului posibilitatea de a se bucura de un sunet clar, ce poate sa fie reglat dupa cerintile sale.

Samsung 32J4100 – un televizor ce ofera o calitate pe masura pretului

Fie ca nu ai indeajuns spatiu in incapere sau ca doresti sa te bucuri de un televizor ce ofera o calitate ridica la un pret redus, Samsung 32J4100 este televizor potrivit pentru tine. Indiferent daca doresti sa urmaresti emisinuile de pe un canal de sport sau sa te bucuri de un film bun, acesta nu o sa te dezamageasca cu calitatea imaginii oferite.


Alte televizoare recomandate: